Informatie synchroniseren van uw computer naar uw telefoon
Instellingen & Services

Informatie synchroniseren van uw computer naar uw telefoon

Als op uw computer toepassingen (.apk-bestanden) staan, kunt u HTC Sync gebruiken om ze op uw telefoon te installeren. We raden sterk aan om alleen toepassingen te installeren die u vertrouwt.

1. Tik in het beginscherm op MENU, tik op Instellingen > Toepassingen en selecteer het keuzevakje Onbekende bronnen zodat toepassingen van uw computer op uw telefoon kunnen worden geïnstalleerd.
    Opmerking: Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U hoeft de stap niet meer te herhalen als u een volgende keer een andere toepassing van uw computer op uw telefoon installeert.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Sluit uw telefoon met de meegeleverde USB-kabel op de computer aan.
    • Of, als de telefoon reeds is aangesloten, houd de statusbalk ingedrukt en sleep uw vinger omlaag om het meldingenscherm te openen. Tap vervolgens op de status "Selecteren om het type USB-verbinding te wijzigen".
  3. Tik in het scherm Verbinden met pc op je telefoon, tik op HTC Sync en tik op Gereed.
  4. Controleer op uw computer of het pictogram voor HTC Sync rechtsonder in het scherm groen is. Dat houdt in dat uw telefoon met HTC Sync is verbonden.
  5. Dubbelklik op het groene pictogram van HTC Sync.
  6. Klik in HTC Sync op Toepassingen installeren.
  7. Controleer in het dialoogvenster Application Installer file types of het keuzevakje Android OS installatiebestand (apk) is geselecteerd en klik op OK.
    Opmerking: Dit dialoogvenster verschijnt alleen de eerste keer dat u het installatieprogramma gebruikt.
  8. Klik op Volgende.
  9. Klik op Bladeren, zoek de toepassing (.apk) op uw computer, en klik op Openen.
  10. Klik op Volgende.
  11. Klik op Voltooien.
Controleer op de telefoon of er extra aanwijzingen staan voor het voltooien van de installatie.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend