Het beginscherm met widgets personaliseren

Widgets plaatsen belangrijke informatie en media op uw startscherm. Sommige widgets zijn voor uw gemak reeds toegevoegd aan uw beginscherm. U kunt er meer toevoegen uit de beschikbare keuze van widgets of meer widgets downloaden.

Een widget aan uw beginscherm toevoegen

Een grote keuze aan widgets is beschikbaar, zoals Agenda, Muziek, Fotoalbum, Friend Stream en Twitter.

1. Ga naar het deel van het beginscherm waar ruimte is voor een nieuwe widget.
  2. Tik op of houd het beginscherm ingedrukt. Het optiemenu Toevoegen aan Begin verschijnt.
  3. Tik op Widget en selecteer een widget.
  4. De meeste HTC-widgets zijn in een groot aantal ontwerpen en maten beschikbaar om aan alle behoeften te voordoen. Tik op de knop met de pijl naar links of rechts onderin het scherm om de verschillende stijlen te bekijken en tik op Selecteren om er een te kiezen.
U kunt ook widgets toevoegen waarmee u snel bepaalde instellingen van uw telefoon kunt in- of uitschakelen, zoals Wi-Fi, Mobiel netwerk en Bluetooth. Schuif omlaag door de lijst met widgets, tik op Instellingen, en tik op de gewenste widget.

Een HTC-widget downloaden

Een keuze van leuke en nuttige HTC-widgets is ook voor download beschikbaar.

1. Ga naar het deel van het beginscherm waar ruimte is voor een nieuwe widget.
  2. Tik op of houd het beginscherm ingedrukt. Het optiemenu Toevoegen aan Begin verschijnt.
  3. Tik op Widget en vervolgens op Meer HTC-widgets verkrijgen.
  4. Selecteer een widget.
  5. Tik op Details om een korte beschrijving van de widget te lezen. Druk op VORIGE als u klaar bent met lezen.
  6. Als u klaar bent om de widget te downloaden tikt u op Download.