Gegevens ontvangen met Bluetooth
Instellingen & Services

Gegevens ontvangen met Bluetooth

Op de HTC Flyer kunt u verschillende soorten bestanden ontvangen via Bluetooth, waaronder foto's, muziek, en documenten zoals PDFs.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Draadloze bediening > Bluetooth-instellingen..
  3. Als het keuzevakje Bluetooth niet is geselecteerd, moet u dit selecteren om Bluetooth in te schakelen.
  4. Tik in het keuzevakje Identificeerbaar.
    Tip: Tik op Discoverable timeout (Time-out voor herkenning) om de HTC Flyer gedurende een langere periode zichtbaar te maken.
  5. Verzend een of meer bestanden naar de HTC Flyer. Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het verzenden van informatie via Bluetooth.
  6. Als daarom gevraagd wordt, accepteert u de verbindingsaanvraag op uw HTC Flyer en op het ontvangende apparaat. Voer ook dezelfde code in of bevestig op beide apparaten de automatisch gegenereerde code.

Een Bluetooth verificatieaanfraag verschijnt.

7. Als u in de toekomst automatisch bestanden wilt ontvangen van het zendende apparaat, selecteert u het keuzevakje Altijd.
  8. Tik op Accepteren of op OK.
  9. Als uw HTC Flyer een bericht ontvangt over een aanvraag voor bestandsoverdracht, schuift u omlaag in het meldingenscherm en tikt u op n Accepteren.
  10. Nadat een bestand is overgebracht, verschijnt een melding. Om het bestand direct te openen, opent u het meldingenvenster en tikt u op het betreffende bericht.

Als u een ontvangen bestand opent, is wat daarna gebeurt van het bestandstype afhankelijk:

• Mediabestanden en documenten worden gewoonlijk rechtstreeks in een compatibele toepassing geopend. Als u bijvoorbeeld een muzieknummer opent, wordt dit in de toepassing Muziek afgespeeld.
  • Selecteer voor een vCalendar-bestand in welke agenda u de gebeurtenis wilt opslaan en tik op Importeren. De vCalendar wordt aan de gebeurtenissen in uw Kalender toegevoegd.
  • Voor een vCard-bestand met contactgegevens kunt u kiezen om er een, meerdere of alle naar uw lijst met contactpersonen te importeren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer