Tekst invoeren door te spreken

Geen tijd om te typen? Probeer de woorden uit te spreken om ze in te voeren in de meeste tekstvelden waarvoor u ook het schermtoetsenbord kunt gebruiken.
Belangrijk:
  • Selecteer eerst de taal die u wilt gebruiken in de instellingen voor Spraakinvoer.
  • Omdat de HTC Flyer de Google-dienst voor spraakherkenning gebruikt, moet u met internet zijn verbondne om tekst in te spreken.
  1. Houd hiervoor de toets Taal ingedrukt. HTC Flyer vraagt u om te spreken.
  2. Vertel uw HTC Flyer wat u wilt laten typen.

De taal voor spraakinvoer instellen

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Taal en invoer > Instellingen spraakherk..
  3. Tik op Taal en selecteer de gewenste taal.
    Opmerking: De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen die Google voor spraakinvoer ondersteunt.