De HTC Flyer synchroniseren

Bekik de balk die het geschatte gebruik aangeeft naast de knop Nu synchroniseren voor de geschatte bestandsgrootte vvan nieuwe onderdelen die u met de HTC Flyer synchroniseert.
  1. Klik nadat u de gewenste categorieën hebt geselecteerd en ingesteld op de knop Nu synchroniseren.
  2. Klik nadat de synchronisatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  3. Verwijder de HTC Flyer op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.
De volgende keer dat u de HTC Flyer met de computer verbindt, start de synchronisatie automatisch aan de hand van uw synchronisatie-instellingen.