Gegevens verzenden met Bluetooth
Instellingen & Services

Gegevens verzenden met Bluetooth

U kunt Bluetooth gebruiken om informatie te verzenden van uw telefoon naar een ander Bluetooth-apparaat zoals een telefoon of notebookcomputer. U kunt de volgende soorten informatie verzenden, afhankelijk van het apparaat waarheen u zendt:
  • Foto's en video
  • Afspraken in de agenda
  • Contacten
  • Audiobestanden

Stel eerst het ontvangende apparaat in de ontdekbare modus in. Mogelijk moet u ook "‍Uitstraling ontvangen"‍ of "‍Bestanden ontvangen"‍ instellen. Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het ontvangen van informatie via Bluetooth.

De eerste keer dat u informatie uitwisselt tussen uw telefoon en een ander apparaat, moet u een code invoeren of bevestigen. Daarna zijn uw telefoon en het andere apparaat gekoppeld en hoeft u voortaan geen code meer in te voeren om informatie uit te wisselen.
  1. Open op de telefoon de toepassing die de informatie of het bestand bevat dat u wilt verzenden.
  2. Ga als volgt te werk voor het type onderdeel dat u wilt verzenden:
    Gemaakte foto of video Tik nadat u een foto of video hebt gemaakt op het voorbeeldscherm van Camera op de knop en tik op Bluetooth.
    Foto's of video's.
    1. Kies een album in het tabblad Albums van de toepassing Galerij.
    2. Tik op en tik op Bluetooth.
    3. Selecteer de foto's en video's die u wilt delen en klik op Volgende.
    Contacten
    1. Houd in het tabblad Allen van de toepassing Contacten een contactpersoon ingedrukt en tik op Contact verzenden als vCard.
    2. Tik op het pijltje omlaag en selecteer Bluetooth in de lijst die verschijnt.
    Afspraak of gebeurtenis in de Agenda Houd in de dagweergave, weekweergave of agendaweergave de afspraak of gebeurtenis ingedrukt en tik op Delen > Bluetooth.
    Muzieknummer Terwijl het nummer wordt getoond in het scherm Wordt nu afgespeeld van de applicatie Muziek, drukt u op MENU en tikt u op Delen > Bluetooth.
    Spraakopname Tik in het scherm Spraakopname op en vervolgens op Bluetooth.
  3. Schakel Bluetooth in als daarom wordt gevraagd.
  4. Als u nog niet eerder verbinding hebt gemaakt met het ontvangende apparaat, tikt u eerst op Scannen naar apparaten.
  5. Tik op de naam van het ontvangende apparaat.
  6. Als daarom gevraagd wordt, accepteert u de verbindingsaanvraag op uw telefoon en op het ontvangende apparaat.

Geef ook dezelfde code op zowel uw telefoon als het andere apparaat op, of bevestig de automatisch gegenereerde code.

7. Accepteer het bestand op het ontvangende apparaat.

Waar de verzonden informatie wordt opgeslagen

Als u vanaf uw telefoon informatie verzendt via Bluetooth, is de locatie waar deze wordt opgeslagen afhankelijk van het type informatie en het ontvangende apparaat.

Als u een afspraak of gebeurtenis uit de agenda of een contactpersoon verstuurt, wordt deze gewoonlijk direct opgeslagen in de bijbehorende toepassing op het ontvangende apparaat. Als u bijvoorbeeld een gebeurtenis uit de agenda naar een compatibele telefoon stuurt, verschijnt deze gebeurtenis in de agenda op die telefoon.

Als u een ander type bestand naar een Windows-computer stuurt, wordt dit gewoonlijk opgeslagen in de Bluetooth Exchange-map in uw map met persoonlijke documenten.

• Onder Windows XP kan het pad zijn: C:\Documents and Settings\[uw gebruikersnaam]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Onder Windows Vista kan het pad zijn: C:\Gebruikers\[uw gebruikersnaam]\Documenten
  • Onder Windows 7 kan het pad zijn: C:\Users\[uw gebruikersnaam]\My Documents\Bluetooth Exchange Folder

Als u een bestand naar een ander apparaat stuurt, kan de opslaglocatie afhankelijk zijn van het bestandstype. Als u bijvoorbeeld een afbeelding naar een andere mobiele telefoon stuurt, kan deze worden opgeslagen in een map "‍Afbeeldingen"‍.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd