UA Scale‎

< < Menu

Slå på eller stänga av ljud

Du kan stänga av ljudsignaler om du föredrar att inte höra dem.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
  2. Tryck tills du ser Ljud och tryck sedan för att välja det.
  3. Tryck på tills du ser önskad ljudinställning och tryck sedan på för att välja den.
Tips: Du kan även ändra inställningen i UA Record. På UA Scale inställningsskärmen tryck på Ljud för att växla inställningen.