UA Scale‎

< < Menu

Växla måttenheter

Kilo eller pounds? Du kan välja mellan brittiska eller metriska måttenheter.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
  2. Tryck tills du ser Enhet och tryck sedan för att välja den.
  3. Tryck på tills du ser önskad måttenhet och tryck sedan på för att välja den.
Tips: Du kan även ändra inställningen i UA Record. På UA Scale-inställningsskärm tryck på Enheter, välj önskad måttenhet och tryck på Ok.
Relaterade guider