UA Scale‎

< < Menu

Byta till en annan Wi‍-Fi anslutning

Du kan enkelt ändra Wi‍-Fi inställningarna om det behövs. Till exempel, om du har ändrat namnet på ditt Wi‍-Fi nätverk eller om du vill ansluta till ett annat Wi‍-Fi nätverk så måste du uppdatera Wi‍-Fi inställningarna.
Viktigt:
  • Se till att du har Bluetooth aktiverat på din telefon
  • Se till att enheten är i närheten av telefonen.
  • Se till att din UA Scale är inom räckhåll för den Wi‍-Fi router du vill anslutas till.
  • Din UA Scale stöder Wi‍-Fi 802.11 b/g.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
  2. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  3. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  4. Tryck på och vänta tills appen ansluts till UA Scale.
  5. Tryck på WiFi-inställningar, och välj en Wi‍-Fi anslutning.
  6. Ange de uppgifter som krävs och tryck på Gå med.