UA Scale‎

< < Menu

Välja en profil om vågen inte känner igen dig

Om din vikt har ändrats med 5 kg (11 lbs) eller mer eller om din vikt ligger nära en annan användare av din UA Scale, kan din UA Scale inte känna igen dig.
  1. Ställ dig på UA Scale för att slå på den och omedelbart börja mäta din vikt.
  2. Efter vägning, om din UA Scale visar Hej eller ett annat profilnamn istället för din, gå ner från din UA Scale och tryck på för att ändra profilen.
  3. Tryck på tills du ser namnet du använder på ditt UA Record-konto.
  4. Tryck på för att välja profilen.
    Obs!: Om du inte ser ditt profilnamn kan någon har tagit bort din profil från din UA Scale. Se Återansluta en profil.