UA Scale‎

< < Menu

Mäta din vikt

Din UA Scale mäter din vikt och håller automatiskt reda på den i UA Record. Du kan också mäta din andel kroppsfett.
Varning: Om du är gravid eller har medicinska enheter såsom en pacemaker inopererad stäng av kroppsfettsensorerna. Se Stänga kroppsfettsensorer.
Viktigt:
  • Se till att din UA Scale är inom räckhåll för din Wi‍-Fi router.
  • För en noggranna mätning, använd din UA Scale barfota.
  1. Ställ dig på UA Scale för att slå på den och omedelbart börja mäta din vikt.
    Varning: När du ställer dig på UA Scale, placera fötterna närmare mitten för att förhindra att välta din UA Scale.
  2. När du ser din vikt, vänta tills UA Scale identifierar dig. Om din UA Scale inte identifierar dig korrekt, se Välja en profil om vågen inte känner igen dig eller Välja en profil före mätning.
  3. Fortsätta stå på UA Scale för att mäta din andel kroppsfett.
  4. Om du har ett viktmål som ställts in i UA Record, kommer du att se hur nära ditt mål du är eller om du har uppnått det.
  5. När din UA Scale visar Klar, kan du gå ner.
Efter att ha vägt dig kommer dina resultat att laddas upp till och registreras i UA Record.

Slå på atletläge

Om du har en låg andel kroppsfett eftersom du är naturligt smal, tränar ofta eller har en muskulös kroppstyp, då måste du ändra kroppsfettinställningar till atletläge för att få mer exakta mätningar.
Viktigt:
  • Se till att du har Bluetooth aktiverat på din telefon
  • Se till att enheten är i närheten av telefonen.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
  2. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  3. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  4. Tryck på och vänta tills appen ansluts till UA Scale.
  5. Under Inställningar, tryck på Kroppsfettinställningar.
  6. Se till att alternativet Mäta kroppsfett är på.
  7. Tryck på Atletläge.

Stänga kroppsfettsensorer

Om du inte vill använda kroppsfettsensorn, kan du enkelt stänga av den i UA Record.
Viktigt:
  • Se till att du har Bluetooth aktiverat på din telefon
  • Se till att enheten är i närheten av telefonen.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
  2. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  3. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  4. Tryck på och vänta tills appen ansluts till UA Scale.
  5. Under Inställningar, tryck på Kroppsfettinställningar och slå sedan av Mäta kroppsfett.