UA Scale‎

< < Menu

Parkoppla din UA Scale med UA Record

Ställ in din UA Scale med ditt UA Record-konto och Wi‍-Fi anslutning så att den kan automatiskt logga dina mått.
Viktigt:
  • UA Record-appen måste installeras på din telefon. Du måste också ha ett UA Record-konto.
  • Se till att Bluetooth-inställningen på telefonen är på att ansluta ditt UA Record-konto med din UA Scale.
  • Se till att enheten är i närheten av telefonen.
  • Se till att din UA Scale är inom räckhåll för din Wi‍-Fi router.
  • Din UA Scale stöder Wi‍-Fi 802.11 b/g.
  1. Tryck snabbt med foten på din UA Scale för att slå på den.
    Första gången du slår på din UA Scale, blir du ombedd att parkoppla den med UA Record-appen.
  2. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  3. Gör ett av följande:
    Om du är en ny UA Record-användare...
    1. Skapa ditt UA Record-konto.
    2. På skärmen Anslut enheter tryck på .
    Om du redan har ett UA Record-konto...
    1. Logga in på ditt UA Record-konto.
    2. Tryck på > > Anslut.
  4. När din UA Scale visar Tryck för att bekräfta, tryck på din UA Scale med foten. Din UA Scale kommer att visa Vågen bekräftad för att ange att den har parkopplats med UA Record. Genom att parkoppla UA Record-appen med din UA Scale, kommer du också att skapa en profil på din UA Scale.
  5. På telefonen välj din inställning för kroppsfettmätning och tryck sedan på Nästa.
    Viktigt: Använd inte kroppsfettmätningsfunktionen om du är gravid, har en pacemaker eller har någon elektriskt känslig medicinsk utrustning inopererad.
  6. Välj din Wi‍-Fi router, ange de uppgifter som krävs och tryck på Gå med.
  7. Tryck på Fortsätt för att börja använda din UA Scale.