UA Heart Rate‎

< < Menu

Uppdatering av fast programvara

Då och då kan du få meddelanden om att ny fast programvara är tillgänglig för UA Heart Rate. Du kommer att se en liten röd rund bricka på -ikonen i UA Record. Uppdatera fast programvara för att få de senaste ändringarna.
Viktigt:
  • Du kommer att behöva ansluta UA Heart Rate till telefonen för att uppdatera fast programvara.
  • Om LED-lampan blinkar rött när du slår på UA Heart Rate, kommer du inte kunna uppdatera fast programvara. Se Byta batteri.
  1. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  2. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  3. Tryck på och vänta tills UA Record ansluts till din UA Heart Rate.
  4. Tryck på Programvaruversion > Installera > Fortsätt.
Relaterade guider