UA Heart Rate‎

< < Menu

Byta batteri

Din UA Heart Rate drivs av ett CR2032 myntbatteri. Vid normal användning bör batteriet hålla i ca 365 timmar. När det är dags att byta batteri, bör LED-lampan blinka rött i ungefär 10 sekunder efter att du slår på den.
  1. Håll din UA Heart Rate-modul med baksidan vänd uppåt.
  2. Ta ett litet mynt och sätt in det i öppningen ovanför HTC-logotypen.
  3. Vrid myntet försiktigt för att öppna batterifacket.
  4. Ta bort det gamla batteriet.
  5. Sätt i ett nytt batteri med den positiva ytan på batteriet vänd utåt. Batteriet kan verka löst, men det är normalt. Locket på batterifacket kommer att hålla batteriet på plats.
  6. Sätt tillbaka batteriluckan med HTC-logotypen vänd uppåt.