UA Heart Rate‎

< < Menu

Mäta träning med din UA Band

Din UA Heart Rate fungerar tillsammans med din UA Band för att spåra dina träningspass.
Viktigt: Din UA Heart Rate och UA Band måste båda vara kopplade till samma UA Record-konto.
  1. Ta på dig din UA Heart Rate och din UA Band.
  2. På din UA Band, tryck på knappen Startsida för att slå på skärmen.
  3. Svep åt vänster eller höger tills du ser Fitness-skärmen.
  4. Tryck på .
  5. Välj önskad typ av träning och tryck sedan på . Du ser en bekräftelse på att UA Heart Rate är kopplad till UA Band.
  6. Medan du tränar kan du även:
    • Se din pulszon med den färg som visas på indikatorns LED-lampa på UA Band.
    • Tryck på att se dina kaloriförbrukning, aktuell hjärtfrekvens och mer.
    • Tryck på för att pausa mätningen av din träning.
      Obs!: Medan träningen är pausad, kan du trycka på för att återuppta eller för att avsluta mätningen av din träning.
LED-färg Pulszon
Blå Låg/vilopuls (50-59 % av max)
Grön Lätt (60-69% av max)
Gul Måttlig (70-79% av max)
Orange Energisk (80-89% av max)
Röd Högsta puls (90-100% av max)
Relaterade guider