UA Heart Rate‎

< < Menu

UA Record-app

Ladda ner och installera UA Record-appen på telefonen för att ställa in din UA Heart Rate och utforska alla dess fantastiska funktioner.
  • Se pulsstatistik i realtid under träningen för smartare träning.
  • Analysera din träningsprestanda och kontrollera dina framsteg jämfört med dina träningsmål.
  • Hantera dina UA Heart Rate-inställningar från din telefon med hjälp av UA Record.
Viktigt: Första gången du öppnar UA Record-appen, se till att skapa eller logga in med ditt Under Armour-konto för att synkronisera dina träningsuppgifter och dra fördel av andra funktioner.

Ladda ned och installera UA Record-appen.

Viktigt: Innan du hämtar UA Record-appen, se till att telefonen uppfyller minimikraven som anges på UA Record appens hämtningssida.
  1. Öppna Play Store eller App Store på din telefon.
  2. Sök efter UA Record.
  3. Ladda ned och installera UA Record-appen.