UA Band‎

< < Menu

Söker efter uppdateringar för fast programvara

Uppdatering av fast programvara för UA Band omfattar förbättrade funktioner och buggfixar. När en uppdatering finns tillgänglig kommer ett numrerad märke visas bredvid -ikonen och bredvid enheten på Hantera program och enheter-skärmen.
Viktigt: Se till att din telefon är i närheten av din UA Band när fast programvara uppdateras. Batteriet måste vara laddat till minst 30 % för att uppdatera fast programvara.
  1. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  2. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  3. Under Mina appar och enheter, tryck på .
  4. Tryck på Programvaruversion.
  5. När en uppdatering finns tillgänglig tryck på Installera.

Vänta tills överföringen avslutas, som kan ta ett par minuter. Medan uppdateringen pågår kommer parkopplingen mellan telefonen och UA Band att vara tillfälligt frånkopplad. Du ser en bekräftelse när uppdateringen är klar.