UA Band‎

< < Menu

Hantera meddelanden på din UA Band

Välj vilka typer av meddelanden och hur du får dem på din UA Band.
  1. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  2. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  3. Under Mina appar och enheter, tryck på .
  4. Under Inställningar tryck på Meddelanden.
  5. Gör något av följande:
    • Tryck på Telefonmeddelanden för att välja om du vill ta emot meddelanden från appar som stöds och är installerade på din telefon.
    • Tryck på Kalendermeddelanden för att välja om du vill ta emot påminnelser från kalendern.
    • Tryck på 24/7-aktivitetsmeddelanden för att välja om du vill ta emot prestations- och inaktivitetsmeddelanden.