UA Band‎

< < Menu

Bli meddelad om inkommande samtal

Tips: För att ta emot meddelanden på din UA Band, måste du justera inställningarna på UA Record-appen. För att ta reda på hur, se Hantera meddelanden på din UA Band.
Beroende på dina meddelandeinställningar kommer din UA Band att vibrera när du får ett inkommande samtal på telefonen. Om du är en Android-användare kan du trycka för att avvisa samtalet. För att besvara samtalet, måste du ta emot det från telefonen.

Se meddelanden om missade samtal

Kontrollera om någon ringde dig medan du tränade.
  1. På startsidan trycker du på meddelanderäknaren.
  2. Hitta textmeddelandet med -ikonen.
  3. Svep från höger till vänster för att läsa detaljer eller tryck på meddelandet för att gå vidare till nästa.