UA Band‎

< < Menu

Kontrollera kalenderhändelser

Se snabbt vad som kommer upp på ditt schema.
Tips: För att ta emot meddelanden på din UA Band, måste du justera inställningarna på UA Record-appen. För att ta reda på hur, se Hantera meddelanden på din UA Band.
  1. På startsidan trycker du på meddelanderäknaren.
  2. Hitta textmeddelandet med -ikonen.
  3. Svep från höger till vänster för att läsa detaljer eller tryck på meddelandet för att gå vidare till nästa.
  4. På slutet av informationen tryck på .
  5. När du uppmanas tryck på för att snooza händelsen eller tryck på för att avvisa den.
Tips: Du kan också hitta en programgenväg för dina kalenderhändelser. På startsidan trycker du på > > .