UA Band‎

< < Menu

Registrera din sömn

Viktigt: Din UA Band är standardinställd för att automatiskt upptäcka dina sömnmönster. För att justera inställningen, se Ställa in UA Band för att registrera din sömn.
Ha på dig din UA Band när du går och lägger dig varje kväll för att automatiskt spåra din sömn och vilopuls.

Om du vaknar mitt i natten kan du växla mellan förfluten sovtid och den aktuella tiden genom att trycka på .

Förfluten sovtid
Aktuell tid

Om du vill registrera din sömn manuellt, gör så här:

1. På startskärmen svep åt vänster eller höger tills du kommer till Sov-skärmen.
  2. Tryck på för att gå till skärmen Logga manuellt.
  3. Tryck på för att börja spela in.
  4. Tryck på för att pausa och sedan på för att sluta registrera.
  5. Tryck på för att spara dina data.

Ställa in UA Band för att registrera din sömn

1. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  2. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  3. Under Mina appar och enheter, tryck på .
  4. Under Inställningar, tryck på Bandanpassning.
  5. Växla mellan Automatisk sömndetektering för att slå automatisk detektering på eller av.