UA Band‎

< < Menu

Kontrollera din puls

Använd den inbyggda pulsmätaren i UA Band för att kontrollera din nuvarande puls.
  1. På startskärmen svep åt vänster eller höger tills du kommer till Puls-skärmen.
  2. Vänta tills du får en läsning. Det kan ta några sekunder.

Vad kan jag göra om min puls inte kan upptäckas?

Prova följande steg för att felsöka problemet:
  • Håll din arm och handled stadigt medan pulsen mäts.
  • Se till att UA Band är tillräckligt laddad. Pulssökningen inaktiveras när batteriet sjunker under 5 %.
  • Kontrollera om det finns damm eller smuts på pulsmätarens sensor. Torka av den med en fuktig trasa och torka den torr.
  • Om temperaturen är låg gör några uppvärmningsövningar innan du mäter pulsen. Kyla påverkar blodcirkulationen och gör det därmed svårare för sensorerna att mäta pulsen.
  • Se till att du har på dig UA Band på rätt sätt. För mer information, se Ha på dig UA Band. Försök ha på dig UA Band på den andra armen också.