UA Band‎

< < Menu

Mäta din träning

Spåra information om avstånd, längd, kaloriförbrukning och mer.
Obs!: Den låsta träningsfunktionen är endast tillgänglig i UA Band programuppdatering 1.15 och högre.
  1. På startskärmen svep åt vänster eller höger tills du kommer till Fitness-skärmen.
    Obs!: Längden på ditt träningspass kommer inte att visas förrän du börjar registrera det.
  2. Tryck på för se träningstyper.
  3. Tryck på en ikon för att välja en träningstyp.
    Springa
    Cykel
    Gym
    Tips: Du kan lägga till din favoritträning som ett alternativ. Se Hur kan jag lägga till en anpassad träning?.
  4. Tryck på för att börja registrera träningen. Din UA Band startar träningsräknaren och låser den automatiskt för att förhindra oavsiktliga avbrott under registreringen.
  5. Medan träningen pågår, kan du göra följande:
    Navigera till andra delar av din UA Band
    1. Trycka på knappen Startsida för att låsa upp skärmen.
    2. Trycka på knappen Startsida igen för att gå till startskärmen.
    3. För att snabbt återgå till träningsskärmen trycker du på träningstyp-ikonen på startskärmen.
    Kontrollera dina träningsdata Tryck på för att se dina framsteg.
    Pausa din träning
    1. Trycka på knappen Startsida för att låsa upp skärmen.
    2. Tryck på .
    Avsluta din träning
    1. Trycka på knappen Startsida för att låsa upp skärmen.
    2. Tryck på > .
    3. Tryck på för att spara träningen.
Tips:

Hur kan jag lägga till en anpassad träning?

Du kan lägga din favoritträningstyp på UA Band, såsom basket eller yoga.
  1. Öppna UA Record-appen på din telefon.
  2. På huvudskärmen i UA Record-appen tryck på .
  3. Under Mina appar och enheter, tryck på .
  4. Under Inställningar, tryck på Träningsinställningar.
  5. Tryck på Anpassa träning.
  6. Bläddra i listan med alternativen och tryck sedan på träningstypen som du vill lägga till UA Band.
Alternativet kommer att ersätta träningstyp-ikonen längst till höger på Fitness-skärmen.