UA Band‎

< < Menu

UA Band skärmar

Utforska de olika skärmarna på din UA Band.
  • Använd Startskärmen för att kolla tiden, komma åt appar och inställningar och se meddelanden.
  • Använd Fitness-skärmen för att spåra olika träningstyper, inklusive löpning, cykling, vikter och anpassad träning. Se Mäta din träning.
  • Använd Puls-skärmen för att snabbt läsa av din aktuella puls. Se Kontrollera din puls.
  • Använd Sov-skärmen för att visa tidigare sovtid eller manuellt registrera din sömn. Se Registrera din sömn.
  • Använd Aktivitet-skärmen för att kontrollera din dagliga stegräkning, liksom dina framsteg, tillryggalagd sträcka och kaloriförbrukning. Se Se dina dagliga steg.