UA Band‎

< < Menu

Slå på eller stänga av din UA Band

Första gången du slår på din UA Band kommer att enheten vibrera och uppmana dig att öppna UA Record-appen på din telefon för att starta parkoppling av enheter.
Viktigt: Se till att ha laddat ner och installerat UA Record-appen på telefonen för att slutföra installationen. För mer information, se UA Record-app.

Slå på din UA Band

För att slå på din UA Band tryck och håll ner knappen Startsida.

Stänga av din UA Band

Gör ett av följande:

• Tryck och håll ner knappen Startsida i några sekunder och tryck sedan på för att bekräfta.
  • Genom UA Band-inställningar:
    1. På startsidan trycker du på .
    2. Tryck på .
    3. Tryck på och sedan på för att bekräfta.