UA Band‎

< < Menu

Ladda din UA Band

Varning:
  • Se till att kontakterna på UA Band är torra innan du använder laddningskabeln eftersom laddningskabeln inte är vattenbeständig.
  • För att undvika elektrisk kortslutning koppla bort laddningskabeln från strömkällan när den inte laddar UA Band.
  1. Anslut din UA Band till den medföljande laddningskabeln.
    Viktigt: Se till att prickmarkören på laddaren är i linje med märket på bandet. Laddningskabel kommer fortfarande att sitta fast när de sätts på bakifrån, men den kommer inte att ladda.
    Indikatorns LED-lampa blir röd vid laddning.
  2. Anslut USB-kabelns ände till en strömkälla. Indikatorns LED-lampa blir grön när laddningen är slutförd.
Relaterade guider