HTC U11‎

< < Menu

Arbeta med två program samtidigt

Viktigt: Vissa program kanske inte stödjer denna funktion.
  1. Öppna det första programmet som du vill använda och tryck sedan och håll ner Recent apps button. En skärmavgränsare visas på skärmen.
  2. Gör ett av följande:
    • Om programmet du vill använda finns i listan över senaste program trycker du på det för att göra det till det andra aktiva programmet.
    • Tryck på STARTSIDA och öppna sedan programmet som du vill använda som andra aktiva program.
För att stänga av delad skärm drar du i handtaget på skärmavgränsaren till den övre eller nedre kanten av skärmen.