HTC U11‎

< < Menu

Använda HDR Boost

När du fotograferar porträtt mot en ljus bakgrund, använd HDR Boost, för att ta tydliga bilder av dina motiv. HDR Boost fungerar även i svagt ljus, vilket ger tydligare bilder med mindre störningar.
Viktigt: HDR Boost fungerar bäst när motivet är stilla. Kameran tar flera bilder med olika exponeringsnivåer och kombinerar dem till en förbättrad bild.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Se till att HDR on indicator eller HDR auto indicator markeras. Om inte trycker du på HDR off indicator för att ändra det.

HDR-ljud finns även i Selfie-foto-läge och är aktiverat som standard.

4. Rama in scenen eller motivet du vill fota.
  5. Tryck på Camera shutter button.