HTC U11‎

< < Menu

Ta kamerabilder med Edge Sense

Starta kameran och börja ta bilder med en tryckning på telefonen.
Viktigt: Kontrollera och se till att ladda ner den senaste versionen av HTC Edge Sense och Kamera-programmet från Google Play Store.
Tryck de nedre sidorna av din HTC-telefon för att öppna Kamera-programmet och tryck sedan igen för att ta ett foto.

Genom att trycka på telefonen öppnas Kamera-programmet i det senast använda bildläget. När du trycker igen tar kameran en bild, video eller selfie, beroende på bildläget.

Om du slår på Avancerat läge i Edge Sense-inställningar kan du trycka och hålla ner telefonens nedre sidor för att växla mellan huvudkameran och främre kameran när du är i Kamera-programmet. För mer information, se Aktivera Avancerat läge.
Obs!: Standardåtgärderna i Kamera-programmet är korta tryckningar för att ta foton och tryck och håll för att växla mellan främre kameran och huvudkameran. Du kan ändra tryckgesterna så att de utföra andra åtgärder i ett program. För att ta reda på hur, se Ändra åtgärder i programmet.
Relaterade guider