HTC U11‎

< < Menu

Bekväm enhandsanvändning

Det är enkelt att använda HTC U11 med en hand. Detta är varför.

Svep för program och meddelanden

Du kan svepa uppåt varsomhelst på Startsidan för att komma åt alla dina program och svepa neråt för att visa dina meddelanden.

Använd alla program med en tryckning

Med Edge Sense kan du försiktigt pressa sidorna på telefonen för att komma åt alla program, ta bilder eller video, starta en röstassistent och mycket mer med en enda intuitiv gest, även i regnet.

Lär dig mer genom att läsa Edge Sense.

Väck telefonen helt enkelt genom att lyfta upp den eller trycka på den

För att väcka telefonen från viloläget kan du göra följande:

• Tryck på fingeravtrycksläsaren för att väcka skärmen. Om du har lagt till ditt fingeravtryck kan du låsa upp telefonen genom att trycka på fingeravtrycksläsaren och kringgå säkerhetsskärmen. Se Fingeravtrycksläsare.
  • Använd Motion Launch för att väcka skärmen genom att dubbelklicka eller svepa. Se Motion Launch.