HTC U11‎

< < Menu

Använda bild-i-bild

Behåll ett litet fönster av videon som du tittar på eller ett program som stöds på skärmen medan du gör andra saker i telefonen.
Viktigt: Inte alla program stödjer bild-i-bild.
  1. Öppna ett program som stöds, till exempel en videospelare eller ett program för videosamtal, och starta videon. Visa videon i helskärm.
  2. Tryck på STARTSIDA.

Videon fortsätter att spelas upp i ett litet fönster längst ned till höger på skärmen.

3. När du tittar på videon kan du göra andra saker samtidigt, till exempel använda ett annat program.
  4. Dra det lilla fönstret för att flytta det till ett annat läge.

Dubbelklicka på fönstret för att visa videon i helskärm igen.

Hur kontrollerar jag om ett program stöder bild-i-bild?

Programinformationen visar alternativet bild-i-bild om programmet stöder den.
  1. Tryck och håll nere programikonen och tryck sedan på Information icon.
  2. På skärmen Programinformation kan du kontrollera om alternativet Bild-i-bild finns. Den är aktiverad som standard.
    Tips: Om du vill slå på eller stänga av den här funktionen trycker du på Bild-i-bild och trycker sedan på Tillåt bild-i-bild På/av-knappen.
Om du vill kontrollera vilka program som stödjer bild-i-bild går du till Inställningar > Program, trycker på Menu button > Konfigurera program > Särskild åtkomst för program > Bild-i-bild.