HTC U11‎

< < Menu

Flytta program och data mellan det inbyggda lagringsutrymmet och minneskortet

Om du har konfigurerat minneskortet som internminne, så kan du flytta appar från tredje part som du har installerat och deras data såsom bilder, media och hämtade filer till minneskortet för att frigöra lagringsutrymme.

Om du inte längre vill använda minneskortet som internminne, se till att flytta alla program och data från kortet till det inbyggda lagringsutrymmet.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på namnet på minneskortet om du flyttar programdata från det inbyggda lagringsutrymmet till kortet, eller tryck på Intern delad lagring om du flytta data från minneskortet tillbaka till det inbyggda lagringsutrymmet.
  3. Tryck på Menu icon > Migrera data.
  4. Tryck på Flytta innehåll.
Obs!:
  • Skärmdumpar kommer också att flyttas.
  • När du har nya bilder, videor, skärmdumpar eller nedladdade filer efter flytten kommer de att sparas till den nya lagringsplatsen.