HTC U11+‎

< < Menu

Ta en skärmbild av telefonskärmen

Vill du visa upp dina spelpoäng eller skriva ett blogginlägg om funktionerna på HTC U11‍+? Det är enkelt att göra en skärmbild som kan delas.
  1. Gör ett av följande:
    • Håll STRÖM och VOLYM NER intryckta samtidigt.
    • Navigeringslist trycker du på . Se Navigeringslist
  2. Tryck på Dela.
    Obs!: För att kolla in din skärmdump öppnar du meddelandepanelen och drar sedan isär två fingrar på meddelandet Skärmdump avbildad.

Ta en partiell skärmdump

Behåll bara den del av skärmdumpen du behöver innan du delar eller sparar den.
  1. På skärmen som du vill fånga kan du göra följande:
    • Håll STRÖM och VOLYM NER intryckta samtidigt.
    • Navigeringslist trycker du på . Se Navigeringslist.
    Telefonen fångar skärmen.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Delvis.
  3. På skärmdumpen drar du i hörnen eller sidorna för att beskära skärmdumpen. För att återställa skärmdumpen till dess ursprungliga skick trycker du på Återställ.
  4. Tryck på Klart när du är färdig.
  5. Tryck på Redigera för att rita eller skriva text på skärmdumpen.
  6. Tryck på Dela eller Spara.

Ta en rullande skärmdump

Fånga den långa meddelandetråden, webbsidan eller artikeln som en skärmdump.
  1. På skärmen som du vill fånga kan du göra följande:
    • Håll STRÖM och VOLYM NER intryckta samtidigt.
    • Navigeringslist trycker du på . Se Navigeringslist.
    Telefonen fångar skärmen.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Rulla.
  3. Fortsätt trycka på Rulla för att fortsätta fånga det återstående skärminnehållet.
    Tips: Kontrollera miniatyrbilden för att få en uppfattning om hur lång skärmdumpen är.
  4. Tryck på Redigera för att rita eller skriva text på skärmdumpen. När du ritar kan du dra fingret på rullningsfältet för att rulla upp och ner i skärmdumpen.
  5. När du är klar trycker du på Dela eller Spara.
Relaterade guider