HTC U11+‎

< < Menu

Varför kan jag inte låsa upp skärmen med mitt fingeravtryck när jag använder Exchange ActiveSync?

När du loggat in på ett Exchange ActiveSync-konto som kräver att du ställer in ett annat skärmlåsalternativ såsom en PIN-kod eller lösenord, kanske du inte kan använda fingeravtryckssensorn för att låsa upp telefonen. Kolla med din Exchange Server-administratör om ditt ActiveSyncExchange-konto stöder fingeravtrycksläsaren.