HTC U11+‎

< < Menu

Vad ska jag göra om jag tappar bort telefonen eller om den blir stulen?

Du kan använda Hitta min enhet för att lokalisera telefonen under följande förhållanden:
  • Telefonens funktioner fjärrlokalisering, lås och radering är aktiverade i Inställningar > Google > Säkerhet > Hitta min enhet.
  • Din borttappade eller stulna telefon är fortfarande ansluten till internet, inloggad på ditt Google-konto och har lokaliseringstjänsten påslagen.

För att använda Hitta min enhet:

1. Med hjälp av datorns webbläsare, gå till www.google.com/android/find och logga in på samma Google-konto som du använde på telefonen.

Hitta min enhet visar dig mer information om telefonens läge när den upptäcks.

2. Gör något av följande:
    • Klicka på Spela upp ljud så att telefonen ringer ifall du har bara tappat bort den.
    • Om det är första gången som du använder Hitta min enhet, klicka på Aktivera låsa och radera om du vill fjärrlåsa eller radera telefonen. När du ser de enskilda Låsa- och Radera-knapparna, klicka på den som du vill utföra.
      Obs!: Fjärradering kommer att genomföra en fabriksåterställning för att ta bort alla data på din telefons lagring, inklusive appar, appdata och inställningar. Men inte alla data — inklusive personuppgifter — kan raderas permanent.