HTC U11+‎

< < Menu

Vad ska jag göra om det inte går att installera programuppdateringar?

Om du har fått ett meddelande om programuppdatering, men misslyckades med att installera den på telefonen, kan du utföra stegen nedan och kontrollera om detta löser problemet.

• Se till att telefonen är ansluten till operatörens nätverk och inte via roaming. Vissa operatörer kräver en anslutning till sitt datanätverk för att validera och installera uppdateringen.
  • Gå till Inställningar och gör något av följande:
    • Tryck på Program och meddelanden > Programinformation.
    • Tryck på Program.
    Hitta och tryck på Uppdaterare och sedan på Lagring > Rensa cacheminne.
    Obs!: Om du inte kan hitta Uppdaterare, tryck på > Visa system och sök efter Uppdaterare igen.
  • Starta om telefonen till Säkert läge. För mer information, se Hur startar jag om telefonen i Säkert läge?.
Om dessa åtgärder inte fungerar kan du behöva fabriksåterställa telefonen.