HTC U11+‎

< < Menu

Kan jag ändra teckensnitt och teckensnittsstorlek på telefonen?

HTC Teman gör att du kan välja, hämta och tillämpa ett teckensnitt på din telefon.
  1. Tryck och håll nere på startskärmen och tryck på Tema eller Ändra tema.
  2. Logga in med önskat konto för att söka bland de tillgängliga teckensnitten i Teman-butiken.
  3. Tryck på Drawer button för att öppna den utskjutbara menyn. Under Butik tryck på Typsnitt.
  4. Bläddra igenom listan över tillgängliga teckensnitt, tryck på en teckenstil för att förhandsgranska den och sedan på Hämta.
  5. Tryck på Använd för att ändra systemets teckensnitt.
  6. Öppna ett program eller gå till Inställningar för att se ändringarna.
  7. För att ändra teckensnittsstorlek, gå till Inställningar och tryck sedan på Anpassa > Teckenstorlek.