HTC U11 life‎

< < Menu

Ta ett foto

1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Foto-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Rikta kameran mot det du vill fotografera. Kameran justerar skärpan automatiskt efterhand som du rör på den. Du kan också trycka på skärmen för att byta fokus till ett annat motiv.
  4. För att justera exponeringen manuellt, tryck på skärmen och dra sedan fingret uppåt och nedåt.

Eller slå på Tryck på automatisk exponering så kan du kan direkt göra ett motiv ljusare eller mörkare med ett enda tryck. Se Snabbt justera exponeringen av dina bilder.

5. När du är redo att ta fotot trycker du på .
Tips: I fotolägets inställningar trycker du på Kameraalternativ och slår på Leendeigenkänning för att ställa in kameran så att den tar ett foto automatiskt när motivet ler.