HTC U11 life‎

< < Menu

Nattljus

Aktivera Nattljus på kvällen för att skifta antalet färger från blått till varmare färger vilket bidrar till att minska belastningen på ögonen.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm och knappar.
  2. Tryck på Nattljus.
  3. Tryck på Nattljus På/av för att slå på Nattljus.
  4. Dra skjutreglaget för att justera färgtemperaturen. Dra reglaget till Intensitet för att filtrera ut mer blått ljus.
  5. Tryck på Aktivera automatiskt för att ange ett schema när Nattljus slås på.
  6. Efter att du har ställt in ett schema, tryck på Nattljus På/av för att stänga av det. Nattljus följer sedan schemat du har ställt in.