HTC U11 life‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC U11 life och din dator

Du kan kopiera musik, foton och andra filer till HTC U11 life.
Viktigt: Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC U11 life eller vice versa.
  1. Anslut HTC U11 life till datorn med den medföljande USB typ C-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC U11 life om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser detta meddelande, öppna meddelandepanelen och tryck på Använd USB för meddelanden och tryck därefter på Överföra filer.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filerna från datorn till HTC U11 life eller vice versa.
  6. När filerna har kopierats klart, koppla från HTC U11 life från datorn.