HTC U Play‎

< < Menu

Montera bort minneskortet

När du vill ta ut minneskortet medan HTC U Play är på, ta ut minneskortet först så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Flyttbar lagring, tryck på bredvid kortets namn och tryck sedan på Mata ut.
    • Om minneskortet visas under Interminne, tryck på kortnamnet och sedan på > Mata ut.