HTC U Play‎

< < Menu

Snabbt justera exponeringen av dina bilder

Med HTC U Play kan du snabbt justera exponeringsnivån eller ljusstyrkan i realtid.Slå på Tryck på automatisk exponering om du vill att kameran automatiskt justerar exponeringen när du trycker på ett mörkare eller överexponerat område på sökarskärmen.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Foto eller Panorama. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på Inställningar.
  5. Välj alternativet Tryck på automatisk exponering.
  6. Tryck på det mörka området för att lysa upp det eller tryck på överexponerat området för att göra det mörkare.

För ytterligare finjustering kan du justera exponeringen manuellt genom att dra fingret uppåt och nedåt.

7. När du är redo att ta fotot trycker du på .