HTC U Play‎

< < Menu

Strömma musik till AirPlay högtalare eller Apple TV

Innan du börjar se till att enheten är ansluten till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dokumentationen som medföljer dina AirPlay högtalare eller Apple TV för mer information.
  1. Efter att ha anslutit AirPlay-högtalarna eller Apple TV till ditt Wi‍-Fi-nätverk öppna ett musikprogram på telefonen.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.

Telefonen slår på Wi‍-Fi automatiskt och söker efter mediaenheter på ditt Wi‍-Fi-nätverk. Då visas de tillgängliga enheterna i listan.

3. Tryck på den enhet som du vill ansluta till.
  4. I musik-appen som du använder, börja spela musik. Du kommer då att höra musiken från den enhet som du valt.