HTC U Play‎

< < Menu

Programvaru- och appuppdateringar

Ladda ner och installera programuppdateringar för senaste prestandaförbättringar, buggfixar och säkerhetsförbättringar. HTC U Play kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering.

Vissa programuppdateringar finns hos HTC eller din mobiloperatör och du kommer att få meddelanden på din telefon när det finns nya uppdateringar. Eller så kan du installera programuppdateringar från Google Play. Vissa HTC-appar som inte är förladdade i vissa telefoner kan också laddas ned från Google Play.

Obs!: Informationen i den här handboken kanske inte är helt uppdaterad om det finns nyare programvaru- eller appuppdateringar tillgängliga.

Kontrollera din version av systemprogramvaran

Innan du installerar en systemprogramuppdatering kan du kolla först vilken Android-version du har på telefonen.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Om.
  2. Tryck på Programvaruinformation.

Aktivera automatiska uppdateringar

Du kan välja att automatiskt hämta och installera programuppdateringar för HTC eller mobiloperatörsprogram.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar.
  3. För att spara på dataanvändning kan du välja att endast uppdatera genom Wi‍-Fi.
  4. Välj om du automatiskt vill hämta uppdateringar av system, program eller både och.

Uppdateringar av appar installeras automatiskt. Du måste fortfarande bekräfta när uppdateringar av systemprogram ska installeras.

Söka efter uppdateringar manuellt

Obs!: Slå på mobildata eller anslut HTC U Play till ett Wi‍-Fi nätverk innan du letar efter uppdateringar.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar. HTC U Play kontrollerar om det finns någon tillgänglig uppdatering.
Relaterade guider