HTC U Play‎

< < Menu

Redigera en Hyperlapse-video

Om du spelade in en video i Hyperlapse-läget, så kan du använda olika hastigheter på olika delar av videon.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Foton.
  2. Hitta och tryck på Hyperlapse-videon för att se den i helskärmsläge.

Hyperlapse-videor är markerade med -ikonen på miniatyrbilden.

3. Tryck på .
  4. Flytta vänster och höger reglage för att dela in videon i sektioner.
    Bild som visar redigering av hyperlapse
  5. Tryck på den sektion som du vill justera och tryck sedan på en punkt som motsvarar en viss uppspelningshastighet för att ändra den valda sektionen.
  6. Upprepa föregående steg för de återstående sektionerna.
  7. Tryck på Knappen Acceptera.
Den redigerade videon sparas som en kopia. Ursprungsvideon förblir oredigerad.

Lägga till en Hyperlapse-effekt på en normal video

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Foton.
  2. Hitta och tryck på videons miniatyrbild för att se den i helskärmsläge.
  3. Tryck på > Redigera i Zoe-videoredigerare.
  4. Tryck på Skapa en Hyperlapse-video.
  5. Flytta vänster och höger reglage för att dela in videon i sektioner.
  6. Tryck på den sektion som du vill justera och tryck sedan på en punkt som motsvarar en viss uppspelningshastighet för att ändra den valda sektionen.
  7. Upprepa föregående steg för de återstående sektionerna.
  8. Tryck på Knappen Acceptera.
Den redigerade videon sparas som en kopia. Ursprungsvideon förblir oredigerad.