HTC One M9‎

< < Menu

Now on Tap

Använd Now on Tap för att söka information medan du kollar din e-post, webbsidor, lyssnar på musik eller t.o.m. när du utbyter textmeddelanden.Now on Tap gör att du söka efter information om skärmen du är på så att du inte behöver stänga appen. Tryck bara ner och Now on Tap visar dig relaterad information, program och åtgärder.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.

Aktivera Now on Tap

Viktigt: Innan du slår på Now on Tap:
  • Se till att du är inloggad på ditt Google-konto och har konfigurerat Google Now. Se Ställa in Google Now för information.
  • Slå på platstjänster och se till att du har en Internetanslutning.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Tryck på > Inställningar > Now-kort.
  3. Tryck på Now on Tap och trycker sedan på Slå på.

Söka med Now on Tap

1. I appen där du befinner dig, tryck och håll ner . Now on Tap analyserar skärmen och visar ett kort med information, program eller åtgärder kopplade till objektet eller platsen som söks.
  2. Tryck på ett objekt på kortet för att visa mer information eller utföra en åtgärd. Du kan också säga "‍OK, Google"‍ och säga vad du vill veta om objektet eller platsen som söks. Till example, om Now on Tap sökte efter en restaurang, så kan du säga "‍OK, Google. Ta mig till restaurangen"‍ att få en vägbeskrivning till den platsen.
  3. För att dölja informationskort och återgå till skärmen, tryck på .

Stänga av Now on Tap

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Google.
  2. Tryck på Sök och Nu > Now-kort.
  3. Tryck på knappen bredvid Now on Tap.