HTC One M9‎

< < Menu

Återställa din säkerhetskopia till HTC One M9 med HTC Backup

Om du har säkerhetskopierat din HTC-telefon till din molnlagring innan du använde HTC Backup, så kan du återställa den sparade säkerhetskopian till HTC One M9.
Viktigt:
  • Beroende på mängden innehåll kan återställningen av din säkerhetskopia via din dataanslutning till telefonen medföra extra datakostnader och ta lång tid. En Wi‍-Fi-anslutning rekommenderas.
  • För att återställa betalda program måste du hämta och installera dem från Google Play.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på HTC Backup. Tryck sedan på Återställ från säkerhetskopiering.
    Tips: Du kan även gå till Inställningar och trycka på Säkerhetskopiera och återställ > Återställ från HTC Backup.
  2. Se till att logga in på samma konto som det du tidigare använde för att säkerhetskopiera din telefon. Din historik för säkerhetskopiering visas.
  3. Välj en säkerhetskopia och tryck sedan på Nästa.
  4. Om du uppmanas, så logga in på ditt molnlagringskonto.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa din säkerhetskopia och fortsätta att ställa in din telefon.
  6. Dra för att öppna Meddelandepanelen och kontrollera om det finns något meddelande om att slutföra inställningen av telefonen.

Gratisprogram från Google Play återställs i bakgrunden och du kan följa förloppet via ett meddelande i statusfältet.

Genvägarna till skärmen Program och startsidan omorganiseras som i säkerhetskopian när alla programmen installerats. Du kan fortsätta att använda telefonen medan programmen återställs.

Obs!: Återställning av en säkerhetskopia kommer att skriva över nuvarande data och inställningar på HTC One M9.