HTC One M9‎

< < Menu

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC One M9 är på måste du först avmontera minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring och USB.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Flyttbar lagringsenhet tryck på bredvid kortnamnet.
    • Om minneskortet visas under Interminne, tryck på kortnamnet och sedan på > Mata ut.