HTC One M9‎

< < Menu

HTC-programuppdateringar

Då och då lägger HTC till eller förbättrar funktioner i appar såsom HTC Sense Home, Kamera, Galleri och fler. Ladda ned och installera de senaste uppdateringarna för HTC och andra appar från Google Play för att få nya och förbättrade funktioner. Vissa HTC-appar som inte är förladdade i vissa telefoner kan också laddas ned från Google Play.
Obs!: Informationen i den här handboken kanske inte är helt uppdaterad om det finns nyare programuppdateringar.