HTC One M9‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow ger nya funktioner som gör ditt mobila liv bekvämare.

Now on Tap

Now on Tap söker intuitivt och levererar relaterad information direkt till appen. Det betyder att du inte behöver avsluta ett samtal eller stänga en webbsida för att söka efter information.

Tryck bara ner och Now on Tap visar dig relaterad information, program och åtgärder. Se Now on Tap.

Hantera telefonens minne

Använd Minne i Inställningar för att övervaka den genomsnittliga minnesanvändningen och prestandan för HTC One M9. Du kan också använda denna inställning för att kontrollera vilka program som använder mest minne.

Stor förändring för hur du använder minneskortet

Om du har ett befintligt minneskort med media och andra filer, använd det som en flyttbar lagringsenhet så att du kan sätta in kortet och komma åt dina filer på alla Android-telefoner.

Om du har ett helt nytt minneskort, kan du använda kortet för att utöka internminnet. Se Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne? och Konfigurera minneskortet som internminne.

Återställning av nätverksinställningar

Återställ snabbt alla nätverksinställningar när HTC One M9 har problem att ansluta till mobildata eller Wi‍-Fi-nätverk eller Bluetooth-enhet. Se Återställa nätverksinställningar.

Google inställningar

Hantera inställningar på ett enkelt sätt för Google-appar och funktioner på HTC One M9. Tryck på Google i Inställningar och ändra dina inställningar.

Smartare app-länkning

Android 6.0 Marshmallow öppnar automatiskt rätt app för länkar som du trycker på i en text, ett e-postmeddelande eller en hemsida. Med smartare app-länkning, behöver man inte längre gissa vilken app som kan hantera de länkar du trycker på.

I Inställningar kan du ändra standard-appar att länka till. För mer information, se Ställa in standard-appar och Ställa in app-länkar.

Programbehörigheter

För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen. För mer information, se Kontrollera programbehörigheter.